penktadienis, balandžio 22

Nauja svetainė www.kvantinemagija.lt

Netrukus turėtų veikti nauja įdomi ezoterinė svateinė www.kvantinemagija.lt. Tai populiaraus tinklaraščio http://qmagija.blogas.lt autoriaus Gintaro Mikšiūno projektas, kuriame bus gvildenemos mokslo, mistikos, ezoterikos, astrologijos, sąmokslo teorijų, naujosios pasaulio tvarkos temos.
"Sukurti naują tinklaraštį www.kvantinemagija.lt paskatino tai, jog atsirado poreikis sukurti video blogą, kuriame būtų galima talpinti įvairių paskaitų, seminatų ir interviu su įdomiais žmonėmis įrašus. Senojoje svetainėje liktų tekstinė informacija ir ilgi straipsniai, o naujojoje - operatyvūs pranešimai. Važinėjant po Lietuvą, susitinkant su žmonėmis, pastebėjau, kad trūksta suprantama ir žmogiška kalba paaiškinimų apie tai, kas iš tikrųjų šiuo metu vyksta pasaulyje. Daugiausia tinklaraštyje www.kvantinemagija.lt bus kalbama ir rašoma apie tai, kas yra nauja pasaulio tvarka, kokios šio reiškinio ištakos, ar bus įvykdytas juodasis scenarijus pagal projektą Blue Beam, ar vis dėl to po 2012 metų įžengsime į Naują Erą ir pan. Taip pat bus rašoma apie įvykių pasaulyje užkulisius bei nutylėtus faktus. Daug dėmesio bus skiriama mokslo naujovėms bei žmogaus galimybėms", - sako tinklaraščio www.kvantinemagija.lt autorius Gintaras Mikšiūnas.
Oficialus svetainės atidarymas turėtų įvykti apie 2011 m. gegužės vidurį. Autorius kviečia apsilankyti joje, domėtis, skaityti, diskutuoti.
Daugiau informacijos www.kvantinemagija.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą