pirmadienis, kovo 2

2009. Atskirties pabaiga.

2009. Atskirties pabaiga. Žmonijos širdžių susijungimas.
Stivas Roteris, Barbara ir Grupė. Nauji pranešimai kiekvieną mėnesį.
Vasario mėnesį Grupė kalbėjo apie 2009 metus. Skaičius 9 numerologijoje reiškia užbaigimą.
Iš tiesų, daygelyje numerologinių ciklų 2009 yra skaičius 2 arba 11. Grupė per Stivą Roterį sako, kad mes esame ties unikaliu permainų langu, o 2009 reiškia iliuzinio susiskaidymo Žemėje pabaigą.

ILGOS LAISVĖS PAMOKOS

Kiekvienos tiesos pradžia yra Dievuje. Kai ji pasireiškia per žmogų, tai nereiškia, kad ji kyla iš žmogaus, bet žmogus yra tokio skaistumo, kad tiesa gali pasireikšti per jį.
(B. Paskalis)
Tyrinėjant ir gilinantis į senuosius papročius iškilo du tarpusavyje susiję klausimai: 1. Kokiu būdu ar iš kur atsirado papročiai, kuriuose slypi tokia svaiginanti dorinė gelmė?2. Kodėl senieji papročiai palaipsniui prarado savo gelmę ir pamažu visai išnyko?
Ypač rūpėjo rasti atsakymą į pirmąjį klausimą. Juk tai, ką atradome studijuodami senuosius papročius, griovė vyraujančią šiuolaikinę mokslinę pasaulėžiūrą, evoliucijos teoriją, – kad viskas vystosi nuo paprasto, nuo primityvaus į sudėtingumą, į vis aukštyn kylantį progresą, o ten, senovėje galėjo būti tik kažkas labai primityvaus. Tuo tarpu atradimai, padaryti be išankstinių įsitikinimų studijuojant senuosius papročius, rodė priešingai, – kad šviesa yra pradžioje, ir kuo arčiau naujųjų bei moderniųjų laikų, tuo daugiau tamsos, pasimetimo ir destrukcijos.
Aleksandro Žarskaus straipsnio tęsinį skaitykite paspaudę šią nuorodą (spauskti čia).