penktadienis, vasario 27

Karen Bishop. Padėsime kitiems - augsime patys.

Kontaktuotoja iš JAV Karen Bishop perspėja apie būtinybę 2009 metais padėti tiems, kurie pasimetę ir nesupranta naujų energijų, tačiau vidumi suvokia, kad iš esmės daug kas materialioje aplinkoje keičiasi.
Praėjusiais metais mes palengva, tačiau ryžtingai mezgėme naujus ryšius su mūsų realybės Aukščiausiais klodais ir naujais Dieviškais būties lygmenimis. Tai buvo labai ilgas ir sunkus procesas. Jis vyko beveik visus 2008 metus. Šie metai pastūmėjo mus labiau atitrūkti nuo senųjų energijų.
Mes daug ką nusimetėme nuo savo pečių, tačiau vis dar esame senoje erdvėje, labai neįprastoje būsenoje. Mus nuolatos buvome ir esame bombarduojami senųjų energijų, jautėmės pamesti ir izoliuoti, atitraukti nuo jėgos ir šviesos šaltinių. Durys į Sekantį Lygmenį vis dar būdavo uždarytos. Tai būdavo beveik panašu į grįžimą atgal.
Tačiau atėjus 2009-iesiems mes taip pat ne mažiau jaudinamės, nes tai didelių žingsnių į Naują Meilės Tikrovę metai. Naujoje Tikrovėje bus daug nuostabių dalykų, išsipildys mūsų svajonės, apie kurias net bijojome pagalvoti. Tačiau nepamirškime, kad išbandymų laikai, nelaimės, nusivylimai, nepasitenkinimas, ir visas tas laikas, kai mes nežinojome kas su mumis darosi, mums labai pasitarnavo.
Kontaktuotoja Karen Bishop kalba apie mūsų vaidmenų sąrašą 2009 metų periodui, kuomet šviesos srautas tiek mūsų sąmonėje, tiek aplinkui didėja geometrine progresija. Svariausias iš jų – suteikti galimybes kitiems augti. Mes būsime ties dviejų realybių erdvių riba. Mes turime teikti pagalbą tiems, kurie dar už slenksčio ir jaučia tą patį ką mes, bet pasimetę. Padėdami kitiems, tobulėsime ir patys.
-----------------------------

Ugninės šviesos šventovė. Naujausi pranešimai.

Mūsų planeta – ties vienu didžiausių savo istorijoje įvykiu. Įvairių religijų ir pranašų skaičiavimais (apie tai kalba ir Majų kalendorius), 2012 metų gruodžio 21 dieną įvyks didysis perėjimas. Saulė ir žemė išsirikiuos į vieną liniją su mūsų galaktikos centru ir trimatis pasaulis nustos egzistavęs. Ką visa tai reiškia mums ?
Mums nebereikės nerimauti dėl maisto, dėl stogo virš galvos, dėl pinigų. Žmogus pats taps Kūrėju.
Tačiau. Ne visi žmonės pasiruošę tokiems pokyčiams. Dar daugelį iš mūsų valdo neapykanta, pavydas, pyktis. Tai taps kliūtimi tokiems žmonėms pereiti į meilės pasaulį.
Jūsų dėmesiui Rusijoje veikiančios dvasinės grupės, pasivadinusios “Ugninės šviesos šventovė” internetinis puslapis. Čia galima rasti Karen Bishop ir kitus čenelingus . Tinklapyje įdėti naujausi šių metų vasario mėnesio pranešimai.
Juose raginama pradėti aktyviai veikti. Gana vien tik sėdėti ir skaityti literatūrą.
Ši grupė, pasivadinusi Ugninės šviesos šventove siekia padėti žmonėms priimti vis labiau didėjančios dvasinės šviesos srautus iš Galaktikos Centro. Dabar ši grupė ieško finansinių galimybių kurti dideles bendruomenes vienminčių, kurie norėtų padėti atlikti šitą darbą. Norintiems užmegzti kontaktą su šia grupe, prašome rašyti adresu:
xoc2012@mail.ru.
Ar ne meras ir Lietuvoje kažką panašaus daryti ?

Siūlytume plačiau susipažinti su Ugninės šviesos šventovės portalo čenelingais. (Spausti šią nuorodą).