penktadienis, vasario 27

Ugninės šviesos šventovė. Naujausi pranešimai.

Mūsų planeta – ties vienu didžiausių savo istorijoje įvykiu. Įvairių religijų ir pranašų skaičiavimais (apie tai kalba ir Majų kalendorius), 2012 metų gruodžio 21 dieną įvyks didysis perėjimas. Saulė ir žemė išsirikiuos į vieną liniją su mūsų galaktikos centru ir trimatis pasaulis nustos egzistavęs. Ką visa tai reiškia mums ?
Mums nebereikės nerimauti dėl maisto, dėl stogo virš galvos, dėl pinigų. Žmogus pats taps Kūrėju.
Tačiau. Ne visi žmonės pasiruošę tokiems pokyčiams. Dar daugelį iš mūsų valdo neapykanta, pavydas, pyktis. Tai taps kliūtimi tokiems žmonėms pereiti į meilės pasaulį.
Jūsų dėmesiui Rusijoje veikiančios dvasinės grupės, pasivadinusios “Ugninės šviesos šventovė” internetinis puslapis. Čia galima rasti Karen Bishop ir kitus čenelingus . Tinklapyje įdėti naujausi šių metų vasario mėnesio pranešimai.
Juose raginama pradėti aktyviai veikti. Gana vien tik sėdėti ir skaityti literatūrą.
Ši grupė, pasivadinusi Ugninės šviesos šventove siekia padėti žmonėms priimti vis labiau didėjančios dvasinės šviesos srautus iš Galaktikos Centro. Dabar ši grupė ieško finansinių galimybių kurti dideles bendruomenes vienminčių, kurie norėtų padėti atlikti šitą darbą. Norintiems užmegzti kontaktą su šia grupe, prašome rašyti adresu:
xoc2012@mail.ru.
Ar ne meras ir Lietuvoje kažką panašaus daryti ?

Siūlytume plačiau susipažinti su Ugninės šviesos šventovės portalo čenelingais. (Spausti šią nuorodą).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą